Премиерата на новият филм за Джеймс Бонд – Няма време

...
Премиерата на новият филм за Джеймс Бонд – Няма време
Коментари Харесай

Премиерата на новия филм за Бонд ще е догодина - slava.bg

Премиерата на новият филм за Джеймс Бонд – Няма време за умиране, бе отсрочена за април 2021. Лентата, която е 25-та от поредицата, трябваше да излезе по-рано тази година, само че премиерата беше анулирана за 12 ноември поради пандемията, която затвори кината по целия свят. Сега датата бе отсрочена, тъй като рестриктивните мерки са към момента в действие.

Няма време за умиране ще бъде последният филм за Бонд с присъединяване на Даниел Крейг. Трейлърът демонстрира Бонд, завърнал се от пенсия, с цел да се изправи пред злата нова опасност на Сафин (Рами Малек), придобил рискова нова технология и грозящ салдото в света.

Също по този начин виждаме по какъв начин Джеймс се сплотява с красивата кубинска агентка на Централно разузнавателно управление на САЩ Палома, изиграна от звездата Ана де Армас. Поредицата за Джеймс Бонд е една от най-доходоносните в света. Спектър от 2015 година донесе доходи от $880 млн. от прожекции в киносалоните по света, а 007 Координати: Скайфол от 2012 година - над $1 милиарда Смъртта може да изчака е сниман с бюджет $200 млн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР