Премиерът на Македония Зоран Заев, отговори на журналистически въпроси по

...
Премиерът на Македония Зоран Заев, отговори на журналистически въпроси по
Коментари Харесай

Според Заев няма данни за намеса от страна на Русия в Македония

Премиерът на Македония Зоран Заев, отговори на журналистически въпроси по време на конференция, отдадена на свободата на медиите в района. Той съобщи, че няма данни за съветско въздействие в страната, съобщи БГНЕС.
" Няма доказателства за съветско въздействие тук. Руската федерация е другар на Република Македония и няма нищо срещу интеграцията на страната в Европейски Съюз, само че намерено е срещу участие в НАТО ", сподели Заев.
Той напомни, че няма друга опция за Македония, с изключение на Европейски Съюз и НАТО, и че Македония " желае другарство с всички страни ".
Заев акцентира, че е осведомен с информацията за профили в обществените мрежи, които популяризират подправени вести и съобщи, че се надява, че ще " можем да научим детайлности " за това, само че и че все още няма разпознати страни, които да популяризират подправени вести.
Ръководителят на македонското държавно управление предизвести, че " злоупотребата под формата на дезинформиране доста елементарно се отразява върху сигурността и не съставлява независимост на словото ".
" Видяхме и в Македония и в района какъв брой нездравословна може да бъде пропагандата. Тя предизвиква принуждение, до момента в който от държавно управление призоваваме за градивна атмосфера ", съобщи Заев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР