Премиерът Кирил Петков забърка поредната интрига в политическия живот у

...
Премиерът Кирил Петков забърка поредната интрига в политическия живот у
Коментари Харесай

Кирил Петков с поредната интрига: Има доклад от Испания за къщата в Барселона със снимки на Борисов, но той не го уличава

Премиерът Кирил Петков забърка следващата конспирация в политическия живот у нас. Докладът на испанските управляващи по следствието за къщата в Барселона бил изпратен у нас и Петков към този момент се е срещнал с него, стана ясно от негово изявление по бТВ.

В отчета имаше фотоси на господин Борисов. Испанските управляващи не го уличават непосредствено, само че споделят, че съгласно тях има забъркани висшестоящи лица в тази спекулация. Ако испанските управляващи са го разкрили това, американските управляващи са го разкрили, а нашата прокуратура – не, разяснява Петков. Той добави, че в отчета са поставени фотосите на Бойко Борисов като „потенциална свързаност“, само че няма никакви доказателства за присъединяване на някогашния министър председател в някакво закононарушение.

Също по този начин не стана ясно по кое време американските управляващи са разследвали собствеността на къщата в Барселона.

Всеизвестен факт е, че във всички доноси, пратени до Испания, се твърдеше, че къщата е на Борисов. Самият той неведнъж е отричал това. Няма по какъв начин испанските управляващи да не изследват сходна връзка, за която се твърди в сигналите, само че очевидно не са разкрили доказателства за това.

„Парите са пристигнали от България през български политици с пране на пари“, заключи прочетеното в отчета министър-председателят. Самият Петков също минава за политик.

Петков още веднъж прикани Иван Гешев самичък да си подаде оставката и разгласи, че има намерение да търси негов правоприемник от чужбина, като към този момент обсъждал с екипа си имена на българи в чужбина с експертиза по тематиката антикорупция.

„Нямам никакво доверие на основния прокурор Иван Гешев, тъй като той си е бил с тези хора, той си е ходил на питейни заведения с тях“, добави Петков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР