Премиерът Бойко Борисов пое пак на обиколка из провинцията. Този

...
Премиерът Бойко Борисов пое пак на обиколка из провинцията. Този
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов на обиколка: 100% енергийно независими сме, никой не може да ни спира кранчето

Премиерът Бойко Борисов пое отново на обиколка из провинцията.

Този път той посети село Ветрино, където инспектира компресорната станция „ Нова Провадия “. С него е министърът на енергетиката Теменужка Петкова и шефът на " Булгартрансгаз " Владимир Малинов.

" Това е за тези, които обичат да приказват за диверсификация, за пренос на газ от всички направления на газ, десетилетия сме слушали приказките им и единствено да им покажем следващия величествен план, който върви сега ", разяснява Борисов и добави: " Най-добрите компресори в света на американската компания " Солар " пускат газта във всички направления ".

По думите му българите на полето надали знаят какво се предписание, с цел да бъдат на газовата карта на света. " Десетилетия по-късно българите получават директни такси от всеки, които в района и е в Европа желае да транспортира газ ", разяснява министър председателят. Той посочи, че в компресорите се влагат 360 млн. лева, с цел да може " десетилетия наред газовият хъб " Балкан " да е незаобиколим фактор на Балканите и Европа ". " Не инцидентно европейската комисия го постави в предпочитани си обекти ", сподели още Борисов.

ВИЖТЕ ДОЛУ ПОДРОБНОСТИ ОТ ОБИКОЛКИТЕ НА БОРИСОВ + КУП ИНТЕРЕСНИ ВИДЕА





Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР