Премиерът Бойко Борисов отново обясни през Фейсбук, че няма намерение

...
Премиерът Бойко Борисов отново обясни през Фейсбук, че няма намерение
Коментари Харесай

Борисов няма да дава оставка, за да не дойде мафията


Премиерът Бойко Борисов още веднъж изясни през Facebook, че няма желание да подава оставка. И че мафията е тази, която желае да смъкна държавното управление. Обичайно, без да приказва пред медиите, с цел да не дава отговор на неуместни въпроси, министър председателят пусна видео във обществената мрежа, в което разкрива мислите си.

Другите няма какво да покажат. Ако имаше готови хора на драго сърце бих им оставил да ръководят, изключително в тая рецесия, която върви по света и ще видите по какъв начин ще се развие идващите месеци, сподели Борисов, който през днешния ден бе на посещаване в село Опицвет и направи оглед на строителството на Автомагистрала „ Европа “.

Не обръщайте внимание. Мафията сега желае да смъкна държавното управление, сподели още водачът на ГЕРБ. Мафията сега желае да смъкна държавното управление, тъй като хазарт, контрабанда – всичко е на улицата против нас. И си откриха лидер. Това ми дава съображение да считам, че не би трябвало да се подава оставка, е тезата на Борисов.

По думите му хубавото при ГЕРБ е, че партията не приказва в бъдеще, а в настояще време.

Вече 63 дни не стихват митингите с искане на държавното управление, за на следващия ден е плануван следващ народен митинг, наименуван Велико Народно въстание –.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР