Премиерът Бойко Борисов да излезе и да каже Владислав Горанов

...
Премиерът Бойко Борисов да излезе и да каже Владислав Горанов
Коментари Харесай

Нинова захапа Борисов: Владислав Горанов не ти е Валери Симеонов! Признай си дали

Премиерът Бойко Борисов да излезе и да каже Владислав Горанов негов министър ли е или не. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия по време на 4-тото съвещание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на Българска социалистическа партия, съобщи aгенция „ Фокус “.

„ Борисов счита, че ще се отърве от този ангажимент като каже той (бел. ред. Владислав Горанов) е огромен човек и да излезе да дава отговор. Да, но  това не ти е Валери Симеонов, с който да се оправдаваш с съдружните сътрудници, той е твой министър или може би не е.  На кой е, кой е назначил Горанов и кой ще носи отговорност за това? Според Конституцията и разпоредбите това е министър председателят, само че да излезе и да го каже ясно:  „ Горанов е министър на ГЕРБ и аз давам отговор за това “ или „ Горанов е назначен от различен и ми е мъчно да понеса отговорността за това “ , съобщи Нинова.

„ Горанов е ослепителен белег на това, което желаеме да променим “, уточни тя.

Нинова съобщи, че с „ Визия за България “ Българска социалистическа партия желаят да трансформират модела на ръководство, в който институциите не работят. „ Живеем в властническа страна имаме една власт на един човек. Заслужава си да мислим за смяната на това фактическо положение “, сподели още Нинова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР