Стопкадри Нова ТвЕксперт разкри как държавата моге да помогне на

...
Стопкадри Нова ТвЕксперт разкри как държавата моге да помогне на
Коментари Харесай

Икономист: Държавата може да покрива осигуровките до 3 години на работещи

Стопкадри Нова Тв

Експерт разкри по какъв начин страната моге да помогне на бизнеса и по този метод да се откриват повече работни места у нас.



Доц. Пламен Ненов, член и секретар на Съвета за стопански разбори към Министерски съвет, призна, че техен разбор е посочил, че Северозападна България се е оказала леко изненадащо за тях място с ниска претовареност и относително ниски мултипликатори.



Коренно друга обаче е обстановката в Североизточна България, към Шумен, Силистра и Разград, които са евентуално положителни места, където да се приложат по този начин наречените районни политики за развиване.

Според Ненов това са разнообразни типове тласъци, които към този момент страната ползва в един тип или различен, като това е по закона за поощряване на вложенията.

Това е главно за непознати вложения, само че по принцип не пречи да се приложи и за месеци с такива, които да трансформират районния профил на икономическа интензивност, съобщи в „ Пресечна точка “ специалистът.

Държавата да вземем за пример може да покрива осигуровките до 3 години на работещи и по този начин да облекчава бизнеса, счита той.

Държавата може да покрива и разнообразни обществени услуги с инфраструктура и да компенсира бизнеса за обучаването на фрагментите. Защото това е доста огромен разход за компаниите, които търсят фрагменти с избрана подготовка и от време на време те би трябвало да ги образоват, добави по Нова Тв Пламен Ненов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР