Участието на България на световното първенство за кадети в Перу

...
Участието на България на световното първенство за кадети в Перу
Коментари Харесай

Дълг изхвърля щангистите от световното в Перу

Участието на България на международното състезание за кадети в Перу още веднъж е под въпрос поради дълг от над 30 000 евро към Международната тестова организация (ITA). Парите е трябвало да бъдат преведени до 7 март, само че не е направено от управлението на Ариф Маджид и е получено писмо, че ще ни стопират от шампионата на планетата, предава Българска телеграфна агенция.

Заради безпаричието, което бе завещано от Маджид, присъединяване ни в международното по принцип бе под въпрос. Треньорката Кристиана Колева обаче се примоли и дама от строителния бизнес преведе 40 бона за таксите и пътя на състезателите ни, които имат късмет за медали, написа 24 ЧАСА. В момента тя е в Перу с четирима състезатели като Исус Кирилов (49) и Нино Симеонов (55) са с най-хубави поръчки в категориите си. Румен Иванов (49) също е в борбата за медалите, а само Борис Димитров (73) ще подвига в група " Б ".

Президентът на щангите Антон Коджабашев помоли публично шефа на международните щанги Махмуд Джалуд да покрие дълга, с цел да могат да вземат участие нашите в Перу, а по-късно родната централа да се издължава на вноски към неговата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР