Премиерът благодари на МВР и пожарната за реакцията имДано не

...
Премиерът благодари на МВР и пожарната за реакцията имДано не
Коментари Харесай

Борисов с жест към Стефан Данаилов. Почете го с минута мълчание на правителственото заседание

Премиерът благодари на Министерство на вътрешните работи и пожарната за реакцията им

Дано не се окаже, че повода за гърмежа в " Пирогов " е запалена цигара, съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на постоянното държавно съвещание.

Премиерът благодари на дежурния екип, на Министерство на вътрешните работи и пожарната. " Благодарност за това, че са живи обгазените хора ", добави Борисов, представен от " Фокус ".
Премиерът разгласи още, че държавното управление ще гласоподава 200 000 лв. филантропична помощ за Албания, която бе ударена от мощно земетресение. Борисов още веднъж изрази своите съболезнования за жертвите на нещастието.

" Подготвили сме и пакети при нужда, екипи за почистване. Не бива да ги оставяме сами и по тази причина гласуваме тези средства и имаме подготвеност с жива мощ и техника ", изясни министър-председателят.

В началото на днешното държавно съвещание Борисов помоли за минута безмълвие в памет на Стефан Данаилов. " Моля за безмълвие в памет на Стефан Данаилов – добър другар, огромен мъж, огромен, артист, огромен човек. Мисля, че загубата е фактически огромна за българите, тъй като той беше обичан човек ", уточни министър-председателят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 10 минути) Рейтинг: 556 | Одобрение: -1464 От цигара надали, употребена е запалка за разтапяне присто. A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР