Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде своята прогноза за следващите

...
Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде своята прогноза за следващите
Коментари Харесай

Боби Лазаров каза кога се завръща слънцето

Синоптикът на БТВ Боби Лазаров даде своята прогноза за идващите няколко дни.

" Тази нощ времето ще се задържи облачно. В обособени региони със слаби валежи. На сутринта тук-там в Западна България ще има мъгли. Утре оптималните температури чакаме да са малко по-високи от през днешния ден - сред 17 и 22 градуса. В София към 17, 22 в Пловдив и 15 във Варна.

В петък валежи ще има единствено на обособени места. Следобед изгледите са облачността в доста региони да се раздра и да намалее до най-вече слънчево време.

След днешната междинна геомагнитна стихия от втора степен, на следващия ден прогнозата е единствено за разстройства в земното магнитно поле.

На 17 май в нашето Черноморие ще е най-вече облачно. Около обед със слаби валежи. Там вятърът е сдържан, а оптималните температури ще са най-вече сред 15 и 17 градуса.

Утре преди обед над планините ще е облачно и мъгливо, със слаби валежи от дъжд. Следобед скъсване на облачността. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 16 градуса, а на 2000 метра - към 9.

В събота - най-вече слънчево време. Сутринта в низините най-вече ще се образуват мъгли, а следобяд заоблачаване единствено над планините и краткотрайни валежи. Но стоплянето продължава, като в неделя и през първите дни от новата седмица температурите още малко ще се покачат. Прогнозата е за слънчеви часове, само че на доста места предстоят краткотрайни дъждове, в обособени региони краткотрайно интензивни и с гръмотевици ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР