Прекарали сте нощта с очарователен мъж, с който сте се

...
Прекарали сте нощта с очарователен мъж, с който сте се
Коментари Харесай

Какво не бива да прави жената след случаен секс? 7 съвета от специалисти

Прекарали сте нощта с обаятелен мъж, с който сте се срещнали едвам през вчерашния ден и в този момент не знаете по какъв начин да се държите по-нататък? Вслушайте се в тези 7 съвета от експерти.

1. Не показвайте страстите си. С нов сътрудник не постоянно е допустимо да получите оргазъм за първи път. За един мъж, сексът с нов сътрудник е стрес, който може да повлияе негативно на ерекцията. Ако нещо се обърка, не показвайте разочарованието си.

2. Не се обаждайте на никого. Ако не желаете да се разделите с колегата, който ви е очаровал, не се обаждайте на никого и не споделяйте усещанията си от прекараната нощ. Чак когато го изпратите може да поклюкарствате с най-близките си приятелки.

3. Не го следете . Не е належащо да контролирате всеки негов жест и стъпка, до момента в който лежите в леглото. Новият ви сътрудник ще забележи това бързо и ще му бъде неприятно.

4. Не се натрапвайте. Ако желаете да продължите да поддържате връзката с този човек, то напишете на лист хартия номера на мобилния си телефон и го оставете на видно място. Не би трябвало да се надявате обаче прекомерно, че той ще ви позвъни. Вие доста добре знаете, че когато сте легнали с него това е било единствено премеждие за една нощ без допустимо продължение.

5. Не се опитвайте да протакате времето. Не е нужно да се мотаете дълго из жилището му, да оферирате услугите си да подредите или да сготвите нещо. Ако сексът за една нощ е станал на ваша територия, не се стеснявайте да го помолите да я напусне. Няма потребност от тактичност, нали нищо не ви свързва с него.

6. Не го преследвайте. Сигурно доста ще ви се желае да го откриете в обществените мрежи, само че не си коства. Той не трябва да усети, че го преследвате.

7. Не се вживявайте. Вие сте прекарали една страхотна нощ, само че тя към този момент е отминала. Нека остане в паметта ви като прелестно премеждие, което удостоверява вашата полова прелест.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР