Предводителят на Славия - Златомир Загорчич, беше доволен от победата

...
Предводителят на Славия - Златомир Загорчич, беше доволен от победата
Коментари Харесай

Загорчич: Мачът с Левски е като всеки един друг за нас

Предводителят на Славия - Златомир Загорчич, беше удовлетворен от успеха с 1:0 над Септември София, само че не бе по този начин, що се отнася до основаните обстановки от нападението на " белите ".

„ Съгласен съм, че можехме да вкараме втори гол. Вкарахме бърз гол ис е успокоихме. Направихме още обстановки, само че трябваше да си създадем по-лесен мача. Накрая 15-20 минути се защитавахме, защото Септември искаше непременно да вкара гол. Успяхме да спечелим, което е най-важно. Няма по какъв начин да не съм удовлетворен от успеха “, стартира Заги.

„ Не приписвам на нищо пропуските. Някой път би трябвало да имаш и шанс. Имахме интервали, в които терените бяха в неприятно положение. Сега се пооправят и се надяваме и нашият да го поддържаме, както е в този момент и да разчитаме да съумяваме по-бързо да вкарваме головете си. Ахмед е доста добър състезател и за жалост имаше малко проблеми. Той се върна след дълга пауза, дойде при нас, приготви се на лагера в Банско. Работеше добре, след което имаше проблеми още веднъж и просто в избрани моменти му липсва мощ. Когато стане малко по-подготвен, ще бъде доста по-опасен. Ние си гледаме мача против Левски, както против всеки един различен съперник. Показваме го това всякога. Не заслужавахме да загубим четирите мача, само че това е футболът. Не постоянно по-добрият побеждава “.

„ Галин тренираше последните два дни, само че не искахме да рискуваме. Имаше проблем с мускул. Предпазихме го и се надяваме за Левски да е подготвен “, приключи Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР