Предстоят промени в учебния план след почивните дни.Ето какво се

...
Предстоят промени в учебния план след почивните дни.Ето какво се
Коментари Харесай

След Великденската ваканция и почивните дни присъствено в училище се връщат учениците от 6-и и 11-и клас

Предстоят промени в образователния проект след почивните дни.

Ето какво се случва от понеделник:

Обучението е на ротационен принцип, най-вече в учебното заведение са били най-малките - от началния стадий.

Дори не помнят по кое време за последно са били в класната стая. Шестокласниците не са сядали на чин от дълго време, а през последните месеци са виждали учителите и съучениците си единствено на екран.

И въпреки учители да дефинират годината като много сложна и да виждат намаление на резултатите спрямо предходната година, съгласно тях, с помощта на онлайн образованието децата са станали по-отговорни и по-самостоятелни. Последните месеци безспорно бяха тестване и за родителите на шестокласниците.

" Най-трудно е да влезеш в ролята на учителя. Да, аз мога да обясня материала, мога да се опитам да му оказа помощ, само че нямам тежестта и престижа на учителя, който изяснява, демонстрира, въпреки всичко те са хора с опит ", разяснява Росица Дикина.

Родителите се надяват с връщането в клас от на следващия ден децата да наваксат с пропуснатия материал, както и до края на образователната година да учат присъствено.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР