Предстоящият сблъсък между Пирин и ЦСКА в Благоевград в определен

...
Предстоящият сблъсък между Пирин и ЦСКА в Благоевград в определен
Коментари Харесай

Цял Благоевград нащрек за мача с ЦСКА

Предстоящият конфликт сред Пирин и ЦСКА в Благоевград в избран като рисков от локалната полиция. Затова тя предприе специфични ограничения за защита и запазване на публичния ред в навечерието на конфликта.

Затова и "орлетата " разпространиха на уеб страницата си информация какви ще бъдат те и какви условия би трябвало да съблюдават почитателите, с цел да може да протече всичко по естествен метод в неделния следобяд.

"Във връзка с естественото протичане на дуела, преди, по време и след мача, той е дипломиран като рисков. Всички служебни и длъжностни лица са длъжни да носят обозначителни баджове, които ще бъдат проверявани. Достъпът до микс зоната пред административната постройка на стадиона ще бъде мощно стеснен. "

"Касите на стадион Христо Ботев ще работят с удължено работно време, в това число и в събота. Работното време е като следва: Събота: 09:00 – 12:00 и от 15:00 – 18:00. Неделя: от 10:00 часа. "

"Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13:00, като за обикновено и гладко прекосяване призоваваме почитателите на Пирин да заемат местата си допустимо най-рано. "

"За последователите на гостуващия тим, в деня на мача ще работят две каси. Първата е на улица “Теменуга”( до Владишкото), втората е директно до служебния вход на ст. "Христо Ботев ". Цената на билета за всички браншове е 6 лева ", написаха благоевградчани на уеб страницата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР