Предстоящият конгрес за избор на президент на Българския футболен съюз

...
Предстоящият конгрес за избор на президент на Българския футболен съюз
Коментари Харесай

Ясен Петров: Аз съм лоялен и ще бъда с това ръководство на БФС

Предстоящият конгрес за избор на президент на Българския футболен съюз () въздейства на националния тим. Такова мнение изрази селекционерът на отбора Ясен Петров, който за пръв път разяснява тематиката към.

" При всички положения въздейства. Ние ще се опитаме по най-хубавия метод да се изолираме от тази история. При мен позицията е ясна - аз съм назначен от това управление, ще бъда с това управление, точка ", сподели Петров пред репотери на Летище София.

" Аз съм доста прецизен човек. Аз съм с този, който ме е назначил, точка ", по този начин Петров отговори на въпрос дали ще напусне при промяна на, а по-късно разяснява вероятно предложение да остане: " Няма по какъв начин да стане, постоянно съм бил предан, тъй че няма какво да разясня ".

На 9 октомври отборът гостува на Литва в шестия си мач от международните квалификации. В момента България заема четвърто място в група С с пет точки.

" Нашето желание е да отидем и да покажем положително лице, да вземем резултат. Аз постоянно имам самочувствие и това се пробвам да предавам на тима. Срещата е доста значима ", разяснява Петров.



Според него противникът Литва ще бъде в напълно друг състав и следва доста по-различен мач от този в София, който. В Литва ще се играе и на неестествен терен.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР