Предстои среща на НАТО и президентът Зеленски търси подкрепа за

...
Предстои среща на НАТО и президентът Зеленски търси подкрепа за
Коментари Харесай

Денков след срещата със Зеленски: Няма да бъде предадено нищо, което би застрашило нашата сигурност

„ Предстои среща на НАТО и президентът Зеленски търси поддръжка за кандидатурата на Украйна в подобаващия миг, ясно е, че това не може да стане в този момент “, това съобщи министър-председателят Николай Денков на въпрос за какво се е състояла срещата им тъкмо в този миг.

„ Няма да бъде предадено нищо, което би заплашило нашата сигурност “, акцентира Денков.

По думите му са обсъждани благоприятни условия, при които България да се усеща предпазена от самото начало.

На въпрос в случай че се наложи промяна на системите за Противовъздушна отбрана, значи ли, че България ще търси от съюзнически страни по-нови технологии, Денков съобщи: „ Има по принцип такива благоприятни условия, бих споделил, че България е изпуснала някои от тях по време на служебното държавно управление, само че всяко едно такова деяние лишава месеци, а от време на време и години “.

„ Това, което е най-важно за мен е, че визитата сподели на всеки, че би трябвало да се зададе въпросът какво значи да си родолюбец “, посочи министър председателят.

„ Дали е родолюбец този, който пази родината си, който прави всичко допустимо да отбрани границите, хората или родолюбец би бил този, който споделя „ елате, вземете територия и след това може да продължите “, запита Денков.

Премиерът акцентира, че не засяга думите на президента Радев от четвъртък, а го споделя по принцип и го мисли от доста време.

На въпрос за какво Зеленски не е бил в Народното събрание, Денков съобщи, че такава е била програмата му.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР