Предстои динамична седмица. Близнаците ще си навлекат чужда завист, докато

...
Предстои динамична седмица. Близнаците ще си навлекат чужда завист, докато
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 8 – 14 януари 2018

Предстои динамична седмица. Близнаците ще си навлекат непозната злоба, до момента в който Скорпионите може да намерят по-добра работа. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Имате предпочитание всичко да се случва бързо, само че в случай че пришпорвате близките има заплаха да ги настроите против себе си. Не всички са в положение да поддържат вашето движение, проявете схващане. Ще имате опция да оформите окончателните параметри по настоящ контракт и да стабилизирате позициите си на работното място.

Най-важното през тази седмица е да не се намесвате там, където не ви е работа и да не притискате който и да било в желанието си да изясните персонални връзки.

Телец

Не е изключено да ви слагат задача, която не ви е напълно ясна или нямате задоволително опит в съответната област. Ситуацията ще е леко притеснителна, само че вие умеете да контролирате страстите, което е доста във ваша изгода. Ще се наложи да преразгледате остарели решения и да търсите нови благоприятни условия.

Ако става дума за оформяне на финансова договорка е по-добре да не заемате дейна позиция. Не отлагайте командировка, която е обвързвана с дотъкмяване на стартират план. Ще се справите и ще получите спомагателен доход.

Близнаци

Ориентирайте напъните си към екипна работа. Самостоятелните действия ще ви се получат доста добре, само че триумфите ви може да провокират злоба у някого, който сигурно ще се опита да ви попречи. Не си го причинявайте, не привличайте вниманието към себе си. Непредвидените събития ще са свързани с споразумяване на финансови въпроси.

Въздържайте се от уговаряне на покупко-продажби, за които да разчитате на непознати пари. Не са изключени проблеми, свързани със здравето на непосредствен. Отзовете се, с ваша помощ нещата ще се оправят много бързо.

Рак

Вероятно ще се опитат да ви възложат спомагателни задания. Не отхвърляйте, само че се пробвайте да постигнете мечтаната от вас смяна в позицията, заплащането или изискванията на работа. Резултатите ще надминат упованията ви.

Участвайте в разискването на нов план. Ще установите, че някой е злоупотребил с доверието ви и е извънредно време да прекратите връзките си. Преценявайте финансовото поръчителство, което ви дават за предлаганата работа. Може да се окаже, че приходите не оправдават напъните.

Лъв

Промените, които обмисляте и към които се стремите лека-полека ще стартират да се реализират. Ще съумеете да стартирате план, за който досега не сте разполагали с нужните условия. Ще получите и оферти за съдействие. Ориентирайте се към разискване на изискванията и бъдете подготвени да отстоявате позициите си.

Потърсете информация за форми на краткосрочно образование, посредством които бихте могли да повишите знанията си и се възползвайте. Ще е потребно, тъй като всяка смяна ще поведе след себе си друга и е желателно да умеете да ги комбинирате.

Дева

Не сте в позиция да въздействате върху събитията, тъй че не се опитвайте да ги изпреварвате, а да се възползвате от тях доколкото е допустимо. Няма по какъв начин да отстоявате условията си, в случай че ви е мъчно дори да ги формулирате.

При сходни условия вероятността да попаднете в конфликтна обстановка не е за занемаряване и е по-добре да я избегнете. Ще стигнете до съглашение в някаква алтернатива с родственици, с които ще можете да оформите и подпишете документално съглашение. Бъдете деликатни по време на пътешестване.

Везни

Плановете, които обмисляте на моменти граничат с илюзии, тъй като не си давате ясна сметка за сериозността на някои фактори, с които ще се наложи да се съобразите. Мислете за настоящото си състояние и за това по какъв начин да стабилизирате позициите си. Не бързайте с каквито и да било съществени промени, няма да оправдаят упованията ви.

Ще постигнете задачите си, в случай че действате постепенно, методично и поредно. Не подценявайте нуждите на членовете от фамилията. Съдействайте им в сложни моменти, надали ще се оправят без съучастието ви.

Скорпион

Празниците отминаха, само че усещанията от тях към момента изпълват съзнанието ви и ви подтикват да разказвате прекарванията си. Сигурно ви е занимателно, само че помислете до каква степен е добре за вас интензивно да притегляте вниманието към себе си.

Енергетиката ви е постоянна, само че не е желателно да се престаравате на работното място. Ще настроите сътрудниците против себе си. Отделете време, а в случай че се постанова и средства, за образование и обогатяване на познанията си в практикуваната от вас област. Ще увеличите опциите си за повишение на приходите или намиране на по-атрактивна работа.

Стрелец

Вероятно ще получите завладяващо предложение, обвързвано с професионалния ви статус. Интересното е, че решението ви ще зависи не толкоз от равнището на възнаграждение, колкото от опцията за бърз прогрес в йерархията.

Стремежът ви към водачество е резистентен и ви подтиква към смели решения, само че не забравяйте, че който пада отвисоко изпитва по-силна болежка. Не сменяйте работата си, в случай че не сте довършили започнатото. При споразумяване на материални въпроси може да изникнат пречки, породени от жена.

Козирог

Ориентирайте вниманието си към рутинните задания и действайте с умерено движение. Въздържайте се от значими решения, в случай че подсъзнателно усещате, че не сте подготвени за тях. Не правете нищо под напън или външно подстрекателство. Не е изключено да ви върнат заеми, които сте дали преди време и към този момент даже не очаквате да си ги получите.

Реагирайте сдържано, дайте на длъжниците си да схванат, че държанието им за вас е недопустимо. Не е уместно да предприемате стъпки за смяна в професионалния си статус.

Водолей

Подгответе се за битка с конкуренцията. Ще получите информация за забавен и перспективен план, който е изцяло по силите ви за осъществяване, само че ще има и други претенденти да „ отчупят от баницата “.

За да се справите би трябвало да си изработите тактика и да не бързате. Спонтанните решения ще се окажат неправилни. Съпоставяйте възможните резултати с хипотетичните капиталови разноски. От финансова позиция може да се окаже, че офертата не е чак толкоз удобна.

Риби

Не търсете подготвени решения. Част от събитията ще са малко сложни за разбиране или ще разрушат част от идеалите ви. Опитвайки се да стигнете до същността на нещата може да се натъкнете на неуместни или по-точно неприятни истини. Насочете вниманието си „ тук и в този момент “ вместо да се реете в бъдещето. Неприятни изненади може да очаквате от сътрудниците си или от далечни родственици (ваши и на брачния партньор).

Разпределете вярно силите си сред професионалните, персоналните и публичните задания. Контролирайте разноските и се занимавайте единствено с познати действия, в които имате задоволително опит.

Вашият хороскоп е направен от Петя Георгиева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР