Представителите на зодия Дева са родени между 23 август и

...
Представителите на зодия Дева са родени между 23 август и
Коментари Харесай

Ако сте представител на зодия ДЕВА, изберете партньор от ТЕЗИ зодии

Представителите на зодия Дева са родени сред 23 август и 22 септември. Хората, принадлежащи към тази зодия, са работливи, амбициозни и решителни. Те не губят вяра пред страха и не престават гневно и самоуверено. В професионален проект те са перфекционисти и не желаят нищо друго с изключение на най -доброто, до момента в който на персонален проект са отдадени, любящи и грижовни.

Що се отнася до зодиите, които са най -съвместими с Девите, 4 зодии, а точно Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Ето за какво:

Телец

Телците не желаят нищо друго с изключение на най -доброто. Те жадуват за съвършенство и не имат вяра в взаимни отстъпки. Както Телците, по този начин и Девите принадлежат към остаряла мисловна школа и са твърди романтици.

Рак

Раците са спокойни, елементарни и привързани тъкмо като Девите. Те обичат да поддържат нещата неусложнени. И двете зодии ценят връзките и са лоялни, надеждни и отдадени на околните си.

Скорпион

Скорпионите одобряват всичко доста съществено. Те обичат да възнамеряват нещата преди да скочат с главата напред и да водят последователен живот. Точно като Девите, те имат око за елементи и са интелигентни и интуитивни.

Козирог

Козирозите вземат множеството решения, водени от сърцето си, само че те също са практични и реалистични. Те не гледат света през розови очила и знаят по какъв начин да се държат рационално, като в същото време резервират малко магия непокътната! Те се схващат добре с Девите, защото са толкоз прагматични като тях, а и двете зодии са чудесни в общуването.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР