Представителите на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Делян Добрев, както и

...
Представителите на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Делян Добрев, както и
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ДПС напуснаха Съвета по сигурността. Пеевски ще подаде сигнал в Прокуратурата и ДАНС срещу Агенция Митници

Представителите на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова и Делян Добрев, както и ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски напуснаха Съвета по сигурността при премиера преди неговия край. И тримата дефинираха съвещанието като загуба на време, а Пеевски разгласи, че ще подаде сигнал в Прокуратурата и ДАНС против Агенция " Митници ", тъй като не е направлявала къде са отивали доставките с съветски газ.  

Премиерът Николай Денков привиква за през днешния ден изключително съвещание на Съвета по сигурността към Министерския съвет. Фокус на разискването е оценка на следствията и рисковете за националната сигурност на България, в случай че Народното събрание одобри предлагането на Делян Добрев от ГЕРБ за отпадане на дерогацията за съветски нефт в тридневен период. 

От ГЕРБ обясниха, че от отчета на ДАНС е станало ясно, че още през вчерашния ден " Лукойл " е имала подготвеност да премине напълно на неруски нефт, само че откакто с гласовете на ПП-ДБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия в енергийна комисия не бе признато предлагането за отменаме на дерогацията в тридневен период, рафинерията се е отказала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР