Председателят на Върховния касационен съд /ВКС/ изпрати до главния инспектор

...
Председателят на Върховния касационен съд /ВКС/ изпрати до главния инспектор
Коментари Харесай

Лозан Панов поиска да види всички документи за проверките срещу него

Председателят на Върховния касационен съд /ВКС/ изпрати до основния контрольор в Инспектората към Висшия правосъден съвет /ИВСС/ искане за даване на копие от цялата документи по отношение на всички осъществени по отношение на него инспекции, оповестиха от пресцентъра на съда.

На 12 януари Панов е дал единодушието си пред ИВСС да бъдат предоставени в цялостен размер поисканите документи от заявител по реда на Закона за достъп до социална информация, по отношение на инспекции против ръководителя на Върховен касационен съд. По думите му жителите имат право на цялостен достъп до информацията за осъществяваните инспекции от Инспектората към Висш съдебен съвет.

Лозан Панов  Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си обучение в Софийския университет към този момент е желал да види документите по две инспекции против него, само че му е било отказано.

Председателят на Върховен касационен съд припомня също, че публичното е било осведомено в детайли и с елементи, и с оценки, в това число от основния контрольор, за инспекциите против него. След приключването им обаче инспекторатът е запазил безмълвие по тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР