Председателят на ПП АБВ прогнозира изключително интересна следваща седмица, предвид

...
Председателят на ПП АБВ прогнозира изключително интересна следваща седмица, предвид
Коментари Харесай

Румен Петков очаква изключително интересна следваща седмица

Председателят на Политическа партия АБВ предвижда извънредно забавна последваща седмица, поради и първия парламентарен ден на 2 септември и направените поръчки за всеобщ цивилен митинг. Той акцентира присъединяване на Политическа партия АБВ в демонстрацията на публично неодобрение против ръководството на ГЕРБ и Бойко Борисов, както и разбирането на партията, че спокойствието в България зависи от оставките на премиера и основния прокурор.
Според Петков, в актуалната обстановка на гражданско неодобрение и в търсене на излаз от нея, налице са спекулативни дейности от страна на премиера, като, да вземем за пример, самодейността за нова Конституция на Република България. Председателят на Политическа партия АБВ е на мнение, че липсва какъвто и да е сериозен план за ремонт на главния държавен закон, а просто се търси отсрочване във времето, поради характера на самата процедура и времето, което тя лишава. Вторият излаз, който Борисов търси, е в околните дни да разгласи оставката на държавното управление и образуване на експертен кабинет, който да довърши мандата на това държавно управление. Петков дефинира и двете планове като неприемливи, като добави, че единственото решение е оставка на държавното управление и основния прокурор, разформироване на Народното събрание и насрочване на избори за нормално Народно заседание, както и образуване на длъжностен кабинет от страна на президента. Всичко останало е прахуляк в очите на хората, заключи Румен Петков.
 Румен Петков: Главният прокурор би трябвало да спре да се държи като изпълнителен шеф на ГЕШ ЕНД КЕРИ Румен Петков: Главният прокурор би трябвало да спре да се държи като изпълнителен шеф на ГЕШ ЕНД КЕРИ
Главният прокурор би трябвало спре да се държи като изпълнителен шеф на ГЕШ ЕНД КЕРИ и присъдружната й компания ГУШ ЕНД КЕРИ. Такава преп...
„ Вярвам, че с анонсите, които бяха направени от представителите на Екологичен потенциал ще бъде катализиран митинга и духът на тези, които бяха първия, втория, третия ден на площада, ще се върне там с цялата си мощност “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР