Новата организация на движението по бул. Витоша не е чак

...
Новата организация на движението по бул. Витоша не е чак
Коментари Харесай

Гвоздейков свежда до минимум закъсненията на влаковете

Новата организация на придвижването по бул. Витоша не е чак подобен проблем. Това съобщи пред Българска национална телевизия министърът на превоза Георги Гвоздейков. Самият той е тествал. В същото време общината би трябвало да обезпечи паркоместа.

Той се извини на потребителите на БДЖ за усложненията в придвижването поради В първите дни ситуацията беше ужасяващо, показа Гвоздейков. Вчера, както той се изрази, влезнал остро с бутонките на управлението на БДЖ и НКЖИ. Вече закъсненията са до 18 минути, като в идната седмица те ще бъдат сведени до най-малко.  Линии няма да отпаднат, увери транспортният министър. Ремонтът на Централна гара ще продължи най-малко една година.

не са повишавани от много време и сметките на МТ посочили, че сдружението няма по какъв начин по този начин да съществува. Увеличението не е фрапантно, по думите на Гвоздейков. Упорито вървим към цифровизация, показа още транспортният министър. Все още не е ясно обаче по кое време ще отпадне хартиеното билетче. Той се надява до 2026 година да има съвременен, бърз и безвреден ЖП превоз.
 Спешни ограничения за закъсненията на влаковете в София поради ремонта подреди Гвоздейков
Спешни ограничения за закъсненията на влаковете в София поради ремонта подреди Гвоздейков

Той желае до понеделник придвижването през Централна гара и София-Север да се възстановява

Вече е завършило образованието на водачите на незабавната помощ по въздух. към този момент ще може да реализира избавителни полети.

Министерски съвет има единствено административен ангажимент за организация на изборите, сподели Георги Гвоздейков, който координира изборния развой. Всичко върви по проект, стана ясно от думите му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР