Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с международния секретар на ХДС Бертил Венгер

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с интернационалния секретар на ХДС Бертил Венгер, оповестиха от пресцентъра на партията.

Това се случи в Хелзинки преди началото на конгреса на ЕНП. Цветанов и Венгер разискаха съдействието на ГЕРБ и най-голямата партия-членка на ЕНП – ХДС в областта на сигурността и бъдещето на Западните Балкани. Двамата се сплотиха към мнението, че обезпечаването на европейска вероятност на страните от Западните Балкани е гаранция за мир и успокоение в цяла Европа.

Цветан Цветанов изясни, че ГЕРБ ще организира серия от разговори в регионалните български градове от януари до април, като задачата им е да покажат на жителите какъв брой значимо е да бъдем част от мощна и обединена Европа и какво ни носи европейската взаимност.

„ Освен това желаеме да срещнем българите със секторните политики на Европейски Съюз, като по този начин допринесем за пресичането на популизма и антиевропейската изразителност. Ще покажем, че ГЕРБ и ЕНП вършат единствено действителни политики в полза на жителите “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР