Председателят на партията Единна Русия заяви, че появилата се публикация

...
Председателят на партията Единна Русия заяви, че появилата се публикация
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Не съм нареждал сателитите на Мъск да бъдат унищожени

Председателят на партията " Единна Русия " съобщи, че появилата се обява за негово решение да бъдат унищожавани спътниците на Елон Мъск " Старлинк " (Starlink), е подправена вест. Въпреки това той счита, че концепцията е истинска и заслужава да бъде разисквана, съобщи БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4263
Медведев, който е и зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия, заяви, че новината се е появила във подправен уебсайт, който прилича този на " Единна Русия ".

В нея се твърдеше, че персонално Медведев е наредил да бъдат сваляни американските информационни спътници, защото посредством тях са били ориентирани украинските ракети " Нептун ", потопили съветския крайцер " Москва ". Руският информационен регулатор към този момент е блокирал уеб страницата.

В същото време Русия твърди, че флагманът на черноморския ѝ флот е потопен след пожар и гърмеж на муниции на борда.

Междувременно представителят на министерството на защитата на Русия Игор Конашенков регистрира на днешния си брифинг, че съветската противовъздушна защита е свалила украински аероплан СУ-25 на 15 км южно от град Изюм. По думите през миналото денонощие ракетните войски и артилерията са поразили общо 811 военни обекта на територията на Украйна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР