Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с ръководителя на вашингтонския офис на Световния еврейски конгрес Марк Левин

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на вашингтонския офис на Световния еврейски конгрес Марк Левин. Световният еврейски конгрес е една от най-старите еврейски организации в света, имаща водеща роля в работата с неправителствения бранш. Тази среща беше самобитно продължение на състоялата се преди няколко дни среща на Цветанов в София с ръководителите на Световния еврейски конгрес.

По време на срещата във Вашингтон беше изработен обзор на двустранните връзки и бяха разисквани бъдещи взаимни действия във връзка отбелязване на 75-та годишнина от спасяването на българските евреи. Марк Левин даде висока оценка за решението на българското държавно управление да дефинира народен координатор за битката с антисемитизма в лицето на заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, както и да бъде призната работна формулировка за Холокоста.

Утре визитата на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов във Вашингтон продължава със срещи в американския Конгрес.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР