Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Тръмп иска 1 млрд. долара от петролните магнати за кампанията си: Ще сложа край на електрическите коли!

Кандидатът за президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския изиска от петролните компании не по-малко от един милиард $ за финансиране на предизборната си акция, като в подмяна даде обещание да постави край не електрическите коли. 

" Всички вие сте задоволително богати, с цел да съберете 1 милиард $ и да ме върнете назад в Белия дом ", сподели Тръмп иронично по време на вечеря с няколко петролни магната в персоналния му курорт Мар-а-Лаго.

Кандидатът за президент е подготвен на всичко, с цел да си върне властта, която притежаваше сред 2017 и 2021 година, като несъмнено първи на удар ще бъдат прогресивните екологични ограничения. Те включват прекъсване на дотациите за електрически коли, превръщане на екологичните ограничения и понижаване на налозите и облекчение на регулациите за петролните компании. Политиките за устойчива сила също ще бъдат изоставени.

Миналата година близо 1,2 милиона електрически коли бяха продадени в Съединени американски щати, повече от четири пъти повече от 2019 година, само че това явно няма да продължи, в случай че Тръмп завоюва президентските избори. Според изследване 70% от републиканците (чийто претендент за президент ще бъде Тръмп) са декларирали, че няма да си купят електрическо транспортно средство в бъдеще, спрямо 27% от демократите. Проблемът за републиканците е фактът, че Китай стои зад електрическата гражданска война. С премахването на дотациите за закупуване на електрически коли цялата промишленост сигурно ще има проблеми.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР