Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов бе официален гост на тържественото честване по случай празника на Лясковец

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе формален посетител на тържественото честване по случай празника на Лясковец.

"Щастлив съм, че на Петровден съм в Лясковец, с цел да отбележа празника на града, дружно с кмета доктор Ивелина Гецова, ръководителя на Общинския съвет Даниела Арабаджиева и всички локални поданици. От името на ПГ на ГЕРБ ви убеждавам, че постоянно ще сме протегната ръка към вас. Честит празник на Лясковец! И честито на всички именици ", съобщи той.



На събитието участваха министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, великотърновският кмет и ръководител на НСОРБ Даниел Панов, националният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, кметове и ръководители на препоръки от другите общини в района.



Цветан Цветанов участва и на тъpжecтвeнaтa cecия нa Общинcкия cъвeт и нaгpaждaвaнето нa зacлyжилитe гpaждaни и oтличeнитe ляcкoвcки дeцa. "Много съм благополучен от това, че има толкоз надарени деца, тъй като те дават положителната вероятност за бъдещето на Лясковец ", сподели зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов прикани присъстващите да бъдат положително настроени. "Нека в този празничен ден да сме с протегната ръка, да изслушваме всички отзиви, даже и да са разнообразни от нашите ", уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР