Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова първа взе

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова първа взе
Коментари Харесай

Атанасова към президента: Вашите два служебни кабинета сътвориха безпрецедентен хаос

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова първа взе думата на изключителното съвещание на Народното събрание. Тя насочи много обвинявания към президента и двата служебни кабинета на Стефан Янев.

" Вашите два служебни кабинета сътвориха невиждан безпорядък във всяка област на публичния живот. И вместо да вземат участие в разрешаването на политическата рецесия, я ескалираха и удължиха. Тези кабинети се провалиха в най-важната задача, която им поставихте - запазване живота и здравето на българите в Коронавирус рецесията ”, съобщи тя

Атанасова упрекна президента, че „ не схваща ролята на президента в политическия живот на страна, нито ролята на служебното държавно управление в границите на политическата рецесия ”.

„ Г-н Радев, вие назначихте служебните си държавно управление, на които поставихте три задания – да се оправят с Коронавирус - рецесията, да провеждат избори, да приготвят Плана за възобновяване ”, напомни Атанасова. Според ГЕРБ обаче вместо да вземат участие в решаването на политическата рецесия, служебните държавни управления са я „ ескалирали и удължили ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР