Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е със счупена ключица

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е със счупена ключица
Коментари Харесай

Кортежът на Караянчева катастрофира, тя е със счупена ключица

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е със счупена ключица на рамото, след пътен случай, заяви Българска телеграфна агенция като се базира на пресцентъра на Народното събрание.

Предстоят й проучвания в София, само че не е потърпевша съществено, осведоми организацията. по информация на БНР Караянчева е превозена с хеликоптер в софийска болница.

Според Би Ти Ви случаят е станал край Хитрино. Цитират се очевидци, съгласно които автомобил, ръководен от жена, се е опитал да направи място на кортежа. Шофьорката е навлязла в банкета, изгубила е ръководство и се врязала в една от колите.

Министерство на вътрешните работи заяви за случая без да посочва имената на потърпевшите. Според известието сигналът за пътен случай на пътя Шумен - Силистра е подаден малко след 10.30 часа през днешния ден. По първични данни на основния път на към 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишна лидерка на лек автомобил " АУДИ А 4 ", на ляв завой навлязла в опесъчен сектор, изгубила надзор над колата и се блъснала в насрещно движещ се лек автомобил.

За обзор в болница са превозени трима души, се споделя в известието на Министерство на вътрешните работи. Водачите са тествани за алкохол, пробите са негативни. Работата по изясняване на аргументите за пътния случай продължава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР