Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е категорична, че сега

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е категорична, че сега
Коментари Харесай

Караянчева: Гледаме си работата и сме близо до хората

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е безапелационна, че в този момент не е най-подходящият миг държавното управление да подава оставка. Тя изрази мнение, че в тази обстановка на пандемия от Covid-19 трябва да има парламент, с цел да може да се одобряват закони, които са нужни за битката с ковид. Работата ни е да си гледаме нашата работа и да сме покрай хората “, добави, представена от " Фокус ". 

„ Решихме да предложим Конституция, като обявихме, че над този план ще работи Велико народно събрание. В началото се говореше за Конституция и Велико народно събрание, само че откакто заговорихме ние, внезапно никой не искаше. Искат длъжностен кабинет ", счита Караянчева, която през днешния ден е в Димово. Според нея „ всеки може да каже каквото желае, даже да излъже и ние чуваме всички отзиви ". " Никога не сме споделили, че сме безгрешни, само че това, което се случва сега с поддръжката на президента, не е добре за България. За мен като ръководител на Народното събрание е значимо институциите да си приказват “, уточни Караянчева.

Председателят на Народно събрание продължи с рецензиите към президента: „ В началото на годината президентът сподели, че смъква поддръжката от държавното управление. Само след няколко седмици все пак министър председателят отиде при него и му предложи да се заловен за ръка, тъй като това, което идва като COVID-19 e ужасно, комплицирано и не може да се политиканства. какво получихме насреща? Подигравки и подценяване на обстановката. Хората, които бяха спасителите като ген. Мутафчийски, доцент Кунчев и проф. Кантарджиев, бяха превърнати в цели. Сега внезапно продължаваме да нагнетяваме метежа ".

Караянчева предсказа още, че " предстоят комплицирани избори с доста мръсотия ". " Ние 12 години сме работили единствено положително, в никакъв случай не сме си разрешавали да плюем. През годините през годините, в които съм политик, съм схванала едно – от време на време положителната дума, прави чудеса. Понякога даже да изслушаш индивида, без да можеш да му окажеш помощ, тъй като може да оказва помощ на всички единствено Господ. Но ти можеш да го насочиш къде да отиде да си реши казуса. А от време на време даже единствено да го потупаш по рамото и да кажеш: „ Разбирам те, брат, но нямам опция и аз да ти оказа помощ “. Така че това е нашата философия “, сподели тя.

 

 

„ Искам да ви предам специфични поздрави от нашия ръководител на партията, господин Борисов. Това, което той с екипа си направи за България през последните 10 години никой не го е правил в годините на по този начин наречения преход. Всички виждаме, че България се преобрази. България към този момент има пътища. Знам, че се строи тук и вашия път. Всичко това е в резултат на средства, които са събрани в хазната, на добра данъчна политика, битка с контрабандата “, добави Караянчева.

 

Тя прикани присъстващите да беседват с хората, с цел да ги убедят да не бъдат на площада. " Аз не съм зложелател на тези хора. Аз поддържам свободния митинг. Няма нищо неприятно в това, с цел да може всеки да изкаже какво не харесва в ръководещите. Никой не е гонен за това нещо. Но чуй и моето мнение. Те не желаят да чуят нашите причини. Говоря за тези хора, които провокираха метежа на 2-ри септември, аз не приказвам за тези хора, които са с отношение и имат мнение по тематиката. Затова разговаряйте. Няма нищо по-добро от разговора. Дори и да не съумеете да обърнете мнението на индивида. Това не е неволя. Всеки има право на мнение “, сподели още ръководителят на Народното събрание.     

 

Според нея съперниците на ГЕРБ не могат да обяснят за какво ги побеждават и споделят, че изборите са нагласени. " Тази неистина става ясно. Ние не лъжем и нямаме за какво да лъжем. Винаги заставаме с лице към хората и споделяме какво ще създадем “, уточни тя и продължи:  " Няма по какъв начин да бъдем безгрешни, само че който сгреши, поема следствията и животът на партията продължава. Не сме толкоз елитарни като другите. Казват, че приказваме простичко - ние сме естествени хора като всички ".

 

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР