Председателят на комисията в конгреса по въпросите на дома и

...
Председателят на комисията в конгреса по въпросите на дома и
Коментари Харесай

Демократ погва данъчните декларация на Доналд Тръмп

Председателят на комисията в конгреса по въпросите на дома и средствата Ричард Нийл публично е изискал данъчните заявления на президента Доналд Тръмп от Службата за вътрешни доходи, съобщи Си Ен Ен. Телевизията отбелязва, че стартира борба с администрацията на Белия дом, която може да разтегне месеци или даже години в съдилищата и да хвърли светлина върху финансите на президента.

Ричард Нийл цитира малко прочут член от данъчното законодателство, с цел да изиска за шест години персоналните данъчни заявления на Тръмп. Става дума за времето от 2013 година до 2018 г . Демократът също по този начин изиска данъчни заявления за осем от стопанските субекти на президента на Съединени американски щати. Това се прави, с цел да се реализира по-точен взор върху финансовата история на президента.
 Шефът на акцията на Тръмп криел налози и въртял партийни каси
Шефът на акцията на Тръмп криел налози и въртял партийни каси

Пол Манафорт е застрашен от 80 години затвор

Макар че този ход ще бъде обсъждан от републиканците като политически напън, Ричард Нийл изясни в писмото, че настояването му е част от неговата надзорна роля. Нийл написа, че комисията се нуждае от данъчните заявления на Тръмп за разглеждане на законодателството, обвързвано с практиката на данъчните служби за одит на политиците.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР