Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с бившия държавен секретар по вътрешните работи на САЩ Майкъл Чертоф

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща с някогашния държавен секретар по вътрешните работи на Съединени американски щати Майкъл Чертоф. Това се случи по време на интернационалния конгрес за сигурност „ ГЛОБСЕК “, провеждащ се в Братислава, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ

Двамата разискаха обстановката в бранш „ Сигурност “ в трансатлантическото пространство, в това число и провокациите пред района на Западните Балкани. Майкъл Чертоф акцентира, че е значимо България като фактор на непоклатимост да продължава да работи за мощно наличие на Европейски Съюз на Балканите.

„ Макар и Съюзът да няма опция като привлекателен център на интеграция, на територията на страните се следи състезание за въздействие сред няколко геостратегически играчи “, изясни Чертоф и добави, че това е изключително очевидно в подтекста на хибридната война и подправените вести.

Същата тематика бе наранена и в панела в проф. Джозеф Най от университета в Харвард. Професор Най разяснява, че “меката сила” на Европа като полезности, метод на живот и развиване не трябва да се подценява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР