Председателят на Камарата на представителите на САЩ и знаков тръмпист

...
Председателят на Камарата на представителите на САЩ и знаков тръмпист
Коментари Харесай

Тръмпистът Майк Джонсън: Не може да позволим на Путин да марширува по Европа, приемаме нов пакет помощ за Украйна до Коледа

Председателят на Камарата на представителите на Съединени американски щати и знаков тръмпист Майк Джонсън увери, че помощта за Украйна е " приоритет " и че Владимир Путин не би трябвало да бъде оставян да " марширува из Европа ". Той съобщи това пред публицисти в Сарасота, Флорида. Джонсън акцентира, че е " убеден и оптимистичен ", че Конгресът на Съединени американски щати може да отпусне пакети с военна помощ на Украйна и Израел до Коледа. 
 
Коментирайки нуждата от разпределяне на помощ за Израел в изискванията на война с ХАМАС, републиканецът бе безапелационен, че поддръжката за Украйна е " различен приоритет " на Съединени американски щати. " Разбира се, не можем да позволим на Владимир Путин да марширува из Европа. И разбираме нуждата от това да помогнем на Украйна ", изрично съобщи Майк Джонсън.
 
В същото време Джонсън акцентира значимостта на " работата за смяна на нашите лични гранични политики ". В момента се водят дейни договаряния сред политиците по този въпрос, добави той, представен от The Hill. " Мисля, че множеството от нашите сътрудници в Сената признават, че тези две неща би трябвало да се движат дружно, тъй като го изискуем на американския народ. Това е, което те желаят да създадем ", акцентира Джонсън.
 
 Майк Джонсън Майк Джонсън Източник: Globallookpress
На 25 октомври, след няколко седмици опити, Камарата на представителите на Съединени американски щати избра нов ръководител, представител на републиканското болшинство и покровител на някогашния президент Доналд Тръмп - Майк Джонсън. Камарата на представителите на Съединени американски щати не може да приема нови закони, в това число за помощта за Украйна, без ръководител. Временният федерален бюджет на Съединени американски щати е създаден единствено доникъде на ноември.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР