Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов описа поредната си апокалиптична прогноза

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов описа поредната си апокалиптична прогноза
Коментари Харесай

Желаещи да управляват няма, решения няма, но Борисов иска ГЕРБ да е първа сила след изборите

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разказа следващата си апокалиптична прогноза за ръководството на страната след окончателния крах за сформиране на нов кабинет с мандат на Българска социалистическа партия.

Той упрекна Корнелия Нинова за това, че въобще е приела мандата: " Г-жа Нинова два пъти подава оставка поради слаб резултат на изборите. Кое е чудното? Че партията, провалила се на изборите, Българска социалистическа партия, внезапно ще реди страната. Каква е тази народна власт? ".

На напомнянето, че самият той настояваше партиите да не позволяват следващи предварителни избори, тъй като ще са " злополука за страната ", Борисов отговори, че " се шегувал с тях " и упрекна държавното управление в това, че единствено паднало поради разногласия за " пари, обири и корупция ".

" За 6 месеца счупиха страната, сринаха всичко и искащи да управляватняма. Аз не знам на моите другари, които чакат да им дам решение - към този момент решения няма. Дълговете са на тавана за служебното държавно управление, най-малко 5 милиарда ще му трябват до края на годината ", разгласи той. В същото време изиска ГЕРБ да стане " първа политическа мощ, с цел да застанем крепко ".

" Да върнем малко добрината, в случай че щете, толерантността. И да се опитаме с крачки обратно да обединим народа ", беше коментарът му.

Попитан с кого би управлявал, в случай че получи тази опция след есенните избори, Борисов изключи единствено Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и разгласи: " Който обича страната, би трябвало да направи, тъй че да осигурим непоклатимост ".

В същото време той назова Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България " деструктивни хора ", тъй като не са подкрепили предлагането на ГЕРБ за слагане на таван на горивата от 2,70 лева и не са се съгласили да се одобри решение за връщане на Иван Иванов отпред на КЕВР.

Борисов неколкократно правеше препратки към министрите от бъдещото служебно държавно управление за това, че трябвало да " влязат и да видят ужаса " в кабинета, а идващият вътрешен министър - да провежда по-добре машинното гласоподаване.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР