Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи Европейският

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи Европейският
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: ЕС и САЩ да си сътрудничат за цифровата икономика

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи Европейският съюз и Съединени американски щати да си сътрудничат за основаването на " устав за цифровата стопанска система ", който да е годен в международен мащаб и да се основава на " демократични полезности, човешки права, плурализъм и отбрана на персоналния живот ".
" Ние просто не можем да оставим решения, които оказват, на компютърни стратегии без никакъв човешки контрол или на управителните препоръки в Силициевата котловина ", акцентира фон дер Лайен по време на извършената в петък конференцията по сигурността в Мюнхен. Тя също по този начин означи, че решението на " Facebook " (Facebook) за австралийското законодателство за издание на вести, съгласно което потребителите в Австралия няма да могат да споделят вести, е артикул на дерегулирания цифров свят.
 Фон дер Лайен: Трябваше да предупредим обществото, че ще има и неприятни момента Фон дер Лайен: Трябваше да предупредим обществото, че ще има и неприятни момента
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен счита, че Комисията е " подценила компликациите " и е трябвало да предизвести общ...
На същата конференцията за сигурност в Мюнхен ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел съобщи, че Европейският съюз и Съединените щати би трябвало да предизвикват взаимния продан на данни като част от техния развой на " дигитален преход ". В допълнение към съдействието на цифровия фронт двете страни би трябвало да се съсредоточат и върху акцентира той. Сега Брюксел и Вашингтон се нуждаят от " нов основополагащ пакт ", който ще се основава на " полезности, разцвет и въздействие ", означи европейският водач. Това е " основно време " както за Европейски Съюз, по този начин и за Съединени американски щати и за техния жизненоважен съюз, акцентира още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР