Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предупреди за различни затруднения

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предупреди за различни затруднения
Коментари Харесай

Юнкер с нови предупреждения към Лондон заради Brexit

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предизвести за разнообразни усложнения за хората, в случай че Англия напусне Европейски Съюз без съглашение, написа лондонският вестник Evening Standard, представен от организация " Фокус ".
Говорейки на обществена среща във Фрайбург, Германия, Жан-Клод Юнкер попита: " Какво ще се случи с въздушния трафик в Европа, в случай че няма договорка? Британските самолети няма да могат да кацат на европейския континент ". „ Хората не са знаели, някой би трябвало да им е споделил предварително”, съобщи Юнкер. Той също по този начин съобщи, че " в действителност съжалява ", че в Обединеното кралство не е имало " действителна акция за Brexit във връзка с настояща информация ".
Юнкер добави: " Хората схващат в този момент - в това число английските министри и министрите на континента - какъв брой въпроси се слагат за всичко, което би трябвало да разгадаем. Питам се какво ще се случи с 250 000 кучета и котки, които напущат европейския континент всяка година. В момента те просто минават през митниците, всички тези кучета и котки идват в континентална Европа всяка година. Има доста хора в Европа, които просто желаят хората и животните да прекосят границите, само че мисля, че ще е нужна четиридневна карантина ", разяснява още Юнкер.
" Ако желаете да отидете в Бретан за осем дни за отмора, може би би трябвало да оставите кучето или котката вкъщи си, или може би ще останете всички вкъщи си “, продължи Юнкер. Той сподели, че не желае да приказва за отдръпването на Англия на обществената среща, защото " Brexit е въпрос на история, Brexit анулира европейската история и на мен ми харесва да мисля за бъдещето, обичам да мисля за хората, които желаят Европа ".
Юнкер разяснява още: " Ние сме тъкмо в средата на сложните договаряния за Brexit. Аз съм изцяло за намирането на добър метод за съдействие с британците като другари. Понякога мислим, че британците усещат, че сме ги изоставили, само че това е противоположното - те са тези, които напущат ", приключи Юнкер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР