Председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ призова

...
Председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ призова
Коментари Харесай

Карадайъ призова българските граждани в Турция да се подготвят за избори след 2 май

Председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ прикани българските жители в Турция да се приготвят за избори след 2 май. В словото си на благотворителна вечеря в турския град Чорлу водачът на Движение за права и свободи изиска от българските изселниците в страната да бъдат подготвени за предварителни избори в България.

„ След Байрама всички да се готвим за предварителни избори. И дано на идните избори да имаме още по-добър резултат спрямо последните “, сподели още Карадайъ.

Делегацията на Движение за права и свободи е на посещаване в Турция. Тя включва още евродепутата Атидже Вели, народните представители Рамадан Аталай, Адлен Шевкед, Имрен Мехмедова, Елхан Кълков и Мюмюн Мюмюн, представителя на Движение за права и свободи за регион Тракия Гюнер Четин, който е и зам.-кмет на община Чорлу и представителя на Движение за права и свободи за регион Мармара Лютви Йозгюр.

Ифтарът бе почетен от регионалния шеф на Текирдаг Азиз Йълдъръм, депутатите от турския меджлис Мустафа Йел и Илхами Йозджан Айгюн, кмета на огромна община Текирдаг Кадир Албайрак и кмета на община Чорлу Ахмет Саръкурт.

В началото на вечерята водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи най-сърдечните поздрави на почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган.

„ Много съм благополучен, че се намирам измежду вас. Благодаря ви за поддръжката и всеотдайната работа на миналите избори през 2021 година. Гордеем се с доверието и поддръжката, които ни давате”, сподели Карадайъ.

Със особено видео послание ръководителят на Републиканската национална партия СНР Кемал Кълъчдароглу поздрави присъстващите и делегацията на Движение за права и свободи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР