Председателят на БСП - София и на групата на социалистите

...
Председателят на БСП - София и на групата на социалистите
Коментари Харесай

Иван Таков поиска три оставки заради МОЧА

Председателят на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в СОС Иван Таков изиска три оставки поради проблема с Паметника на руската войска.

Става въпрос за регионалния шеф Вяра Тодева, нейния заместител Георги Чичков и кмета на регион " Средец " Трайчо Трайков.

Иван Таков също така предлага " горещо " на Областната администрация да не апелира решението на Административния съд София град, а точно да бъде

" Нямах никакви подозрения, че институциите ще спрат противозаконните безчовечен дейности от страна на Областната администрация ", разяснява той. По думите му решението на АССГ потвърждава, че дейностите на Тодева, Чичков и Трайков, са безчинство и заличаване на държавна благосъстоятелност на стойност 22 милиона лв..

" Това, което направиха те, е неуместно за всяка една правова страна ", безапелационен е Таков. Според него е неприемливо представители на страната да потъпкват законите на страната.

Председателят на Българска социалистическа партия - София напомни, че през предходната седмица той персонално е подал сигнали и питания посредством писма до прокуратурата и до всички държавни институции, имащи отношение и носещи отговорност за протичащото се с монумента в Княжеската градина.

" Сезирах РДНСК и се надявам да бъде направена инспекция. Очаквам резултатите от нея, които напълно ясно ще покажат въз основата на какви документи от Областната администрация са разпоредили да стартира рязането на българската памет ", разяснява Иван Таков.
 Областната администрация опровергава Българска социалистическа партия: Съветът за изобразителни изкуства няма отношение към МОЧА
Областната администрация опровергава Българска социалистическа партия: Съветът за изобразителни изкуства няма отношение към МОЧА

Аргументира с документи демонтажа на паметника
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР