Председателят на БСП - София и на групата на социалистите

...
Председателят на БСП - София и на групата на социалистите
Коментари Харесай

Иван Таков подкрепи кампанията "Мечта за дете"

Председателят на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в Столичния общински съвет Иван Таков поддържа благотворителната акция " Мечта за дете ". Част от нея беше галерия на 12 фотографии на бебета. Тя беше подредена във фоайето пред залата, в която се организира постоянната сесия на СОС.

Председателят на Българска социалистическа партия - София избра една от фотокартините, откупи я и я подари на Българското национално радио. Иван Таков я връчи публично на отрасловия кореспондент на БНР за Столична община Евелина Стоянова.

" С сътрудниците от групата на Българска социалистическа партия от години поддържаме програмата за подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми да осъществят фантазията си за дете, разяснява Иван Таков. - Това е една от най-хубавите акции, които осъществяваме за жителите на София. Аз персонално постоянно поддържам сходни благотворителни начинания и считам, че е човешки дълг на всеки да оказва помощ на нуждаещите се в границите на опциите си ".

Инициативата има за цел да събере средства, с цел да бъде публикуван календар " Моята фантазия " за 2023 година. В него ще бъдат събрани 12-те фотографии, които бяха изложени в Столична община. Календарът ще бъде продаван още веднъж благотворително, а събраните средства ще бъдат дарени на двойки с репродуктивни проблеми за ин витро процедури.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР