Председателят на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) Андреа Гауденци бе

...
Председателят на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) Андреа Гауденци бе
Коментари Харесай

Президентът на АТП получи нов мандат

Председателят на Асоциацията на професионалните тенисисти (АТП) Андреа Гауденци бе избран отново за втори мандат отпред на организацията от 2024-а до 2026 година, оповестиха от организацията.

Италианецът показа упорит стратегически проект за гражданска война в тениса OneVision, откакто застана на поста през 2020 година, само че пандемията от ковид вкара спортните организации в спешен режим.

От АТП настояват, че в първата фаза, която влезе в действие през актуалната година, към този момент е генерирано най-голямото едногодишно нарастване на възнагражденията на играчите в историята – 37.5 милиона $ на годишна база в АТП тура и сериите „ Чалънджър “.

„ Гордея се с всичко, което постигнахме от 2020-а до момента, по време на този изключително провокационен за света интервал. Планът ни укрепи основите на АТП, насърчавайки същинско партньорство сред състезателите и шампионатите “, съобщи Андреа Гауденци.

„ Влизайки във втората фаза на нашата стратегическа стратегия, съм по-уверен от всеки път, че нашият спорт има големи преимущества и е в добра позиция, с цел да се възползва от цифровата епоха “, добави той.

Съгласно проекта на АТП, за играчите и шампионатите бе обезпечен дял 50:50 дял от облагите от тази година, а също така бе въведен уголемен 12-дневен формат на надпреварите от сериите „ Мастърс “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР