Председателите на Съюза на българските автомобилисти (СБА) инж. Емил Панчев

...
Председателите на Съюза на българските автомобилисти (СБА) инж. Емил Панчев
Коментари Харесай

Председателят на СБА инж. Емил Панчев се срещна с новия президент на ФИА

Председателите на Съюза на българските автомобилисти (СБА) инж. Емил Панчев и на Автомобилна федерация на България (АФБ) Камен Михайлов се срещнаха  с новия президент на Международната автомобилна федерация (ФИА) Мохамед бин Сулайем след избора му през декември.

На срещата бяха разисквани взаимните начинания на организациите, както в областта на подвижността, по този начин и на автомобилния спорт.

„ Срещнахме се с него в края на декември. Ние чакаме той да поддържа СБА и АФБ поради проблемите, които имаме във връзка с автомобилния спорт. Хубавото е, че той изрази пред мен тази поддръжка. На тази среща използвах опцията да го поканя да пристигна в България и през лятото да честваме дружно 65-та годишнина от основаването на Съюза. Ние си даваме ясна сметка, че ФИА може действително да  подпомогне с изключение на спорта ни и самодейностите по пътна сигурност, които организираме “, показа особено за БНР инж. Емил Панчев.

Съюзът на българските автомобилисти е член на Международната автомобилна федерация (ФИА) от 1992 година и е притежател на правата за образуване на автомобилни надпревари на територията на България.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР