Председателите на комисиите и лидерите на парламентарните групи да извикват

...
Председателите на комисиите и лидерите на парламентарните групи да извикват
Коментари Харесай

Пеевски: Има забавяне в програмите, ще видим с какво ние можем да им помогнем

„ Председателите на комисиите и водачите на парламентарните групи да извикват министрите по всички тематики, тъй като има закъснение в стратегиите. Ще забележим с какво ние можем да им помогнем “.

Това съобщи пред публицисти ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

“Ние не желаеме наши министри или заместник-министри - нито в този момент, нито при ротацията ”, разясни той.

Мустафа Карадайъ сдаде поста на съпредседател

„ Смятаме, че сглобката е постоянна, не виждаме проблеми. Ако комисиите стартират да извършват всички неща по програмата, която сме подкрепили, няма да има проблеми. Ако влезем още веднъж в цикъла на служебните държавни управления, ще бъде разгром за страната “, означи Делян Пеевски.

" Какви изненади сме показали досега? На 12-и му изтичаше мандата, решил е малко по-рано. Това не е нищо изключително. Каквото би трябвало, сме си споделили ", разяснява той след оставката на Мустафа Карадайъ.

Моделът за ръководство на Движение за права и свободи в локалната власт значи съвременни европейски общини, в които всички хора живеят почтено, сподели той

Настоящият ръководител на придвижването съобщи, че не може да каже дали Карадайъ ще остане народен представител, тъй като решението било персонално. „ Вчера го видях, няма никаква тематика ”, означи Пеевски.

“Всеки член на Движение за права и свободи може да се кандидатира за ръководител на Движение за права и свободи. Като пристигна събитието, ще приказваме. Структурите могат да предлагат претендентите “, уточни той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР