Предрешена ли е обществената поръчка за доставка на храни и

...
Предрешена ли е обществената поръчка за доставка на храни и
Коментари Харесай

Задава се скандална обществена поръчка в правосъдното министерство! Предрешен ли е победителят в търга за доставка на храни в затворите?

Предрешена ли е публичната поръчка за доставка на храни и питиета в пандизите? Този въпрос надвисва със страшна мощ около наближаването на търга за доставки на артикули от първа нужда в местата за изтърпяване на наказванията, научи БЛИЦ. Из правоохранителните среди се носят упорити клюки, че се фаворизират компаниите на Цветан Макавеев - едноличните " Стелит " и " Оримекс ".

Интересното в тази ситуация, е че в Министерството на правораздаването към момента е надвиснала сянката на някогашния министър госпожа Захариева, чиито някогашни подчинени не престават да скачат съгласно нейните сегашни правила и ползи.

Когато си потегля от Министерство на правосъдието, с цел да отиде в Министерство на външните работи, Захариева си взима " скъпия кадър " Мая Андонова, само че оставя нейната някогашна подчинена Елза Христова -Трайкова, която в качеството си на специалист в отдел Обществени поръчки във фонда „ Затворно дело " продължава да извършва заръките на някогашните си шефки.

Това по никакъв начин не е мъчно поради здравите връзки сред Елза Христова-Трайкова и Иван Иванов, началник на Затворно дело, който е извънредно угодлив.

Със сигурност подмолните дейности се правят зад тила на новия правосъден министър Цецка Цачева, която е известна с безкомпромисния си рицарски темперамент. Желязна дама като Цачева неотложно би прекратила всевъзможни безобразия, до които се добере.

Важно е също да отбележим, че до момента в който Мая Андонова е колила и бесила в Правосъдното министерство като шеф на дирекция, тя е била и настоящ юрист, вписана в Софийската градска гилдия.

" Как госпожо Андонова успявате да съвместявате и управлявате двата отдела Обществени поръчки и в двете министерства, по какъв начин Ви стига времето? ", питат се в правосъдното министерство.

Служители на ведомството още си спомнят грандиозните кавги от времето, в което останалият без адвокатски права Христо Иванов в продължение на над 2 години беше правосъден министър, а под документите му личаха 4 разнообразни негови подписа.

Какви ли още чудеса ще се случат в правосъдната ни система!

БЛИЦ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЛЕДИ РАЗВИТИЕТО НА СКАНДАЛА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР