Предприятия под аренда за месец. Това е последният писък на

...
Предприятия под аренда за месец. Това е последният писък на
Коментари Харесай

Нова мода: Предприятия под аренда!

Предприятия под аренда за месец. Това е последният вик на модата измежду предприемачите у нас, сподели изследване на „ Телеграф “.
Предприемачите взимат компании под
наем и ги сменят след 30-60 дни, в случай че не са удовлетворени от оборотите и облагата. Работи се на правилото проба-грешка, като опциите за загуби са минимални, споделиха вложители.
За да стартирате нов личен бизнес,
е належащо огромно влагане, до момента в който в случай че е чартърен, може единствено да опитате и да видите дали проектът работи. Ако не се получи, не плащате идващия наем и стартирате нещо ново, обясниха специалисти. И допълниха, че е значимо тъкмо какъв контракт ще подпишете, когато наемате компанията, тъй като
в случай че контрактът е дълготраен,
няма да може да се откажете по-рано, без да платите наказателна клауза. Предприятията и салоните чартърен се оферират с бизнес проекти, както и подробна информация за обороти, облаги, разноски и т. н.
Сред офертите са доста магазини,
салони за хубост, както и разнообразни индустриални предприятия. Наемите потеглят от 1500 лева и доближават до 17 000 лева според от размера на обекта. Една от офертите е за дружество за месо в Троян за 2900 лева на месец.
Обектът е с повърхност от 170 кв. м,
разполага с 4 хладилни камери, огромен ледник за експедиция на подготвена продукция, помещение за обезкостяване, за преправка и опаковка, безконтактни умивалници, стая за личен състав, офис, хранилища, тоалетна и баня.
Под наем се дават и доста детски
празненство центрове в София и Варна. Предоставят се изцяло оборудвани, с играчки и мебели за малчугани, а цените са по договаряне и зависят от площта на пространствата.
В Свети Влас се отдава магазин за
плодове, зеленчуци и ядки за 16 000 лева Бизнесът е създаден и има постоянни клиенти от 15 години, изясняват притежателите и акцентират като причина за обявата за аренда здравословни проблеми на притежателя. За 1700 лева месечно може да наемете компания със салон за хубост в София, който разполага с съвременна инсталация и има трима души личен състав.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР