Предполага се, че Вагнер са в АфрикаДва месеца след опита

...
Предполага се, че Вагнер са в АфрикаДва месеца след опита
Коментари Харесай

Правим Русия велика на всички континенти, а Африка – по-свободна: Пригожин с първо видеообръщение след похода към Москва

Предполага се, че " Вагнер " са в Африка
Два месеца след опита за поход към Москва Евгений Пригожин разгласява първо свое видеообръщение в обществените мрежи. Предполага се, че клипът със основателя на „ Вагнер ” е бил сниман в Африка. Пригожин се появява посред пуста околност, облечен в камуфлажно облекло и с оръжие в ръце. В далечината се виждат още въоръжени мъже и пикап.

Руските управляващи настояват, че след опита за прелом, част от бойците на Вагнер и самият Пригожин са отпътували за Беларус. След тази информация Полша ускори наличието на свои военни по границата си със страната.

В края на юли се появи информация, че „ Вагнер ” възнамерява да ускори наличието си в Африка. „ Работим. Температурата е +50 градуса по Целзий – тъкмо както ни харесва. „ Вагнер ” организира разузнаване и издирвателни дейности. Правим Русия велика на всички континенти, а Африка – по-свободна. Справедливост и благополучие за африканските нации. Превръщаме в призрачен сън живота на ИДИЛ, „ Ал Кайда ” и другите бандити. Взимаме на работа същински бойци и продължаваме да изпълняваме дилемите, които са ни сложени. Дадохме обещания, които ще осъществим ”, се споделя във видеообръщението.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР