Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Дяковска - сладка с позата, но не и с дозата! Малина - стягат ли те панталоните под мишниците? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Боже, вземи си всички кожени ботуши!

Не мога да отрека, че Катя от Ритон е с съвършената прическа. В случай, че е разпоредник в някое шоу, тя би била обожавана и насърчавана. И макар сарказмът ми, прическата си е симпатична, въпреки цветът да е като на нафтова печка след пожар. Бих одобрил мигновено роклята, без прилежащите и ботуши. Господи, за какво си струпал всички зимни ботуши в България и за какво все на естрадни звезди... Здравко е крепко стъпил на земята. Перфектна визия, в случай че беше конферансие на Пирин фолк, само че за какво да подценяваме приятният другояче конкурс. Като се усмихвам, че „ едно зло не идва единствено “, на терена е и Мартина- момиче със жанр в музиката, само че явно не доста в модата. Красивите крайници тук са подчертани с кожена пола и стилни обувки. Блузата наподобява като прокъсана от дървени щипки, само че, кой вижда в тази горещина. Поздрави от Малдивите.

Мариана Маринова - отличен 6 по жанр!

Светъл лъч в днешната ранглиста, напряко безоблачен удар. Роклята е в действителност извънземна по най-земния метод, който съм виждал. Може би, тъй като е носена от Мариана Маринова или тъй като единствено един Скорпион може да придаде на дреха подобен изискан. Прехласнат съм по дизайна и по цвета на дрехата. Те покоряват с изисканост и странност. Самата Маринова ни въвлича в приказно странствуване от тафта, по което има дребни изворчета, вулкани и извивки, в които се губим или намираме. Ако бях жена, щях да си поръчам такава рокля за 50-та ми годишнина, само че тя е чак след няколко години.

Дяковска - сладка с позата, само че не и с дозата!

Брех, каква фикция в  минор показва девойка Дяковска. Ама несъмнено е била на отмора в Австрия, с цел да се облече като пенсионер от Виена, разполагащ с парцел на Грабенщрасе... Тази фикция носи два цвята- може да бъдат съпоставени с цветове на канче за турско кафе и паница Розентал, престояла в бабините им виенски ракли от отдръпването на оня с мустачките. Косите дяковски са емблема и върховен съблазън, одобрявам ги, воистина, и бих желал да владея такива, когато ме хване ток. Позата си желае дозата а тя издава като че ли певицата извършва обичайни тиролски песни. Гаджето ми, който е от тези краища на света, с безсрамие споделя, дай да поканим госпожицата на Октобер фест с нас. Той за какво ли си мисли, че ще отида?

Малина - стягат ли те панталоните под мишниците?

Добрата ми другарка Малина е застанала като наклонената кула в Пиза. Въпреки този срам, певицата е схванала главното предписание на своя род, че е значимо пъпът да е извън. Това, че пъпът и е хвърлен в Пиза, научавам чак в този момент. Не знам дали размера на пуловерчето е 7/8 само че сигурно с него ще я харесат в едноименната телевизия, да вземем за пример при Сценаристите. Да каже, че аз я изпращам... Както се споделя в един някогашен виц- доста хубави панталони, единствено дето малко ви стягат под мишниците. С Малина постоянно е занимателно, изключително в случай че не сте взискателен към сглобяването на цветове и кройки. Чантата и кецовете си подхождат толкоз, колкото в случай че слагат в едно студио Сашка Васева и Риана.

Тони Дачева - стилният балон се пука!

Не мога да схвана еднопосочната идея на това, което виждам. Тони Дачева вибрира от ламе и бродерия, до ферма от златни и черни  балони. Такива в действителност, не съм виждал и на женитба в Пазарджишко, където съм живял. На всичко от горната страна, тежката артилерия от цветове, продължава по стената в качеството им на спихнало се звездно небе. В прегръдката на това, звездата на попфолка наподобява удовлетворена, чак радостна. Представям си починалият проф. Вучков по какъв начин би се провикнал злъчно- аба, аланкоооолу, с няколко о-та по средата. Разбирам, че битката за внимание е безмилостна и жестока, битката, както споделят е епична, само че какво тук значи някаква си персона, Тони дали въобще схваща в каква фешън каша се е забъркала. Както споделят в имотния бранш- балонът ще се спука, а тук за пукане има десетки. Нейсе.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР