Звездите на Рексам бяха уплашени“, когато звездният нападател Пол Мълин

...
Звездите на Рексам бяха уплашени“, когато звездният нападател Пол Мълин
Коментари Харесай

„Устните на Пол Мълин посиняха“ след ужасяваща контузия срещу Ман Юнайтед остави звездите на Рексам „уплашени“

Звездите на Рексам бяха „ уплашени “, когато звездният нападател Пол Мълин не можеше да диша след противен конфликт с тогавашния Манчестър Вратарят на Юнайтед Нейтън Бишоп по време на предсезонната подготовка, като Антъни Форде видя, че устните му са посинели.

След като осигуриха завръщането си във Футболната лига, Рексам отидоха на първото си предсезонно турне в Съединените щати, играейки пред новооткритата си американска фенбаза. Откакто беше закупен от холивудските артисти Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени, Рексам стана прочут по целия свят с помощта на триумфа на хитовата документална поредност Добре пристигнали в Рексам.

Уелският тим се изправи против тежките играчи във Висшата лига Челси и Юнайтед в предсезонната подготовка, което им даде сериозен тест преди първия им сезон още веднъж във Втора лига от 15 години, само че бързо се трансформира от сън в призрачен сън. Докато се състезаваше за вдигната топка, Мълин беше блъснат от Бишоп и в последна сметка напусна терена с кислородна м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР