Мохамед Салах даде най-ясния намек досега, че ще бъде играч

...
Мохамед Салах даде най-ясния намек досега, че ще бъде играч
Коментари Харесай

Мо Салах направи най-ясния намек за бъдещето си в Ливърпул с коментар „всичко възможно“

Мохамед Салах даде най-ясния намек до момента, че ще бъде състезател на Ливърпул през идващия сезон и възнамерява да направи „ всичко допустимо “, с цел да се приземи трофей за алените.

Бъдещето му на египетското крило се преглежда деликатно през последните месеци, когато навлиза в последната година от контракта си. Ливърпул получи оферта от £150 милиона за своето звездно крило от саудитската професионална лига Ал-Итихад, само че избра да я отхвърли в интерес на запазването на Салах.

Появиха се теории, които допускат, че 31-годишният състезател може да е направил загадка договорка с Ливърпул, с цел да се спогодят за предстоящ трансфер, откакто останаха на Анфийлд за още един сезон. Въпреки че беше пресечен от травма, Салах въпреки всичко натрупа 25 гола и 14 асистенции през последната година на Юрген Клоп.

Въпреки това наподобява, че Салах има предпочитание да изиграе най-малко още един сезон преди приключването на контракта му и има намерение да реализира повече триумфи на Коп. Червените завоюваха единствено Carabao...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР