Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Бекъмови да свикат моден съвет, Фики подражава на английската кралица? И още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Симона и Маймарова облагородяват есента

Националната ни горделивост Симона Пейчева влиза в есента по един безподобен метод. Тя смесва в стила си топъл плетен пуловер, дънки и фешън обувки. Симона свети в бяло, което акцентира фините и черти и нежна фигура. До нея, бизнесдамата Цветелина Маймарова също изповядва тази стилистика в лицето на дълго манто от фина кожа. Кралицата на козметиката разхубавява пейзажа с мек вълнен шал, с който противодейства на есенните температурни промени. Двете приятелки са отличен образец за дамите в своето потомство. Те за изобилен източник от фешън насоки, с които обществото постоянно се преценява.

Бекъмови да свикат фешън съвет

Никак не обичам да подлагам на критика другари, само че щом е за рокля, ще го направя. Ето, Виктория Бекъм- жена от фешън свърталище, ми наподобява в тази рокля, като голям гущер. Вместо с червени очи, тя е с червени обувки. Оставете това, само че и с червени чорапи. Роклята би прилягала повече на покривало върху канапе в хол, само че на Виктория не може да се опонира. Дейвид /здрасти, пич/, сияе в бледосиньо, което намирам, въобще не е неговия цвят. Сакото му е хибрид сред лекарска униформа и такава на сумист. Панталонът не е добре съкратен и пада като пийнал върху обувките. Какво е това оборудване наподобяващо раница? Гаджето вика- раница е единствено, че Бекъм я носи начело. Мисля, че е добре моите благи съседи да си свикат фешън съвет.

Фики подражава на британската кралица?

Кому желае да направи усещане Фики с розовото си сако? Онзи церемониал мина, идващият кой знае по кое време ще е. Розовото върви с оранжева шапка, в случай че артистът желае да се прави на британската кралица, само че в случай че върви по стъпките на Елтън Джон, би трябвало да сложи някоя и друга брошка и перо. Не споделям перото тъкмо къде да е. Хубаво е попфолкът да разшири стилните си знания и в тази връзка Фики се оправя добре. Липсва лек баланс, като да вземем за пример розовото да не се каръщисва с черно а нещо по- финяшко. Стойката, заета от Фики отива на различен тип облекло а очилата дано върне на брачната половинка си. Питам се, няма ли Галин по- огромна потребност от розово сако в сравнение с Стораро? Бих посредничил сред такава замяна а гаджето вика- с тези двамата не те пущам на никое място. Ако знае татко ти, отвърнах му.

Странен Гала- театър до Рачков и Стефан

Трио „ Леле, мале... “ показва за вас есенно- зимна сбирка „ Отчаяние “. Димитър Рачков, който подържа междинната фаланга, се обръща към стилните си „ гласоподаватели “ със синя риза, позната ми от времената в градския превоз. Приветствам поривите на Рачков да ме имитира, само че за какво облика ми от тези усърдни ватмански години? Стефан на Гала е в личен гала- театър в черно, какво като не е фешън. На дънките му виси нещо като сантиметър, тъкмо начело. Това ли, Стефчо същинския размер или...Гала пръска прохлада на макс и още веднъж наподобява целуната от ориста. Дантелената приказност върху нея хем я разхубавява, хем акцентира някои едри елементи. Може да е от фотографията, може да е от тортата. Тримата общо ли честват 50...?

Емануела да се яви на автомобилно ревю

Ех...мануела... би трябвало да се назовава тази жена, която не стопира да изненадва. Дали тази визия не е финансирана от остатъците от Кремиковци или далечни скици на Пако Рабан са открити на битака и осъществени върху нея? Сутиенът прилича автомобилно делко, несъмнено, малко аварирало, само че въпреки всичко железен чарк. В колието са се събрали огънати чистачки, деформиран фар и ляв мигач- същински москвич на остаряло, ребрандиран необичайно и не на място. Полата явно е сенник на кола, открита обърната в някоя котловина. Евала, такова фешън изобретение скоро не бях следил. Предна решетка от същата кола ли е токата на този колан или ток е употребил  онзи, който го е сътворил. Виждам две въздушни възглавници, гарантиращи здравината на този жанр, каквото и да си приказвам аз. Украшенията по китките ме карат да мисля, че Емануела е бъркала някъде към мотора а дребни елементи от него са полепнали по ръцете и.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР