Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев отсече: Гери Никол в декор от петата световна, модна карантина и ножица за Джена и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. „ Телеграф “ в седмичната му графа „ ТелеГАФ “.

Аплаузи за принцеса Майкъл ъв Кент

Съпругата на Негово Кралско Височество принц Майкъл ъв Кент е пример в обличането. В цивилното и церемониалното, като ловко степенува цветове и аксесоари, без белег на ненужно разсипничество. В този кадър родената в Чехия аристократка, съумява да покори с два цвята и нюансите им. Тук като главен се постанова млечно сивото на наметката, красиво съюзен с добродушното синьо на роклята. Образува се ненатрапващ тандем, по който умерено цъфти лилавата брошка, сложена по този начин, че хем е бижу, хем се отличава като специфична премия за избора и. Съпругата на внука на крал Джордж Пети носи превъзходна шапка, от която избуява букет изкуствени цветя. Те красиво балансират облеченото, като му придават значение на гальовен фон за птици. Ръкавиците, бижутата и чадърът отекват като дребна гръмотевица в тихия хоризонт на платовете. Един аплаус в градините на английското кралско семейство. 

Гери Никол- в фон от петата международна?

Гръдта на Гери Никол ми прилича на бар във футуристичен пиано бар. Какъв финес- метал и пластмаса, клипси и откопчалки. Не! Сетих се! Това си е фон за театралната режисура на 50 нюанса сиво, единствено че за българската аудитория ще се споделя 50 нюанса Гери. Защото наподобява Гери е на всички места в този лукс приближаващ от бъдещето. Тя вали във водопада от коси, сплетени на плитка- един питомен душ от лак, сешоар и хромозоми. Тя кънти в мощните високоговорители на бюстието – гръмко увещание за ранните години на Мадона, когато още преди да види сцена, се е фръцкала пред огледалото с две панерчета за соленки вместо сутиен. Истинска аварийна част от хиликоптер е към ханша на младата звездица а патрондаша по хълбока си е чиста пета международна война, тъй като както споделих, тук всичко е от бъдещето. Обеците ме въодушевяват неистово – те са вижданите нееднократно във въображението ми детски люлки на подрастващия Батман. Така де, бил съм машинист, знам защо приказвам. Какво биха споделили за този грим братя Грим…  Само знам, че в случай че можехме да попитаме Вапцаров за всичко това, той сигурно щеше да ни увери, че за облеченото от Гери Никол бронебойни патрони няма открити, няма открити. Всичко това си остава единствено една Вяра, както се досещате благи читатели. Ивана пък би напомнила, че 100 патрона ще ни вкара, тъй че дано го даваме по-свежо.

Странна линия на обличане при Алисия

Точно по този начин, доста добре. Предвид ревюто на козметични артикули в дъното, госпожата в левия ъгъл май се е пременила като масажистка или стажант- коафьор. За това в допълнение приказва и наподобяващата на манта дреха, която може би е… същинска манта. Къдри и плисета се редуват като спокоен снежец и урагана Катрин. Като братя Аргирови и братя Мангасарян, до степен че…чак ме хващат братята, както се показваше починалата ми баба по бащина линия. Като споделих линия, цялата дреха на Алисия ми наподобява на една неразбита буца наслаждение от която могат да произлязат доста линии. По линия на казаното дотук, считам че певицата е поела линия на фешън държание, където всяка крива линия успоредна на болничната е права линия. Под масичката откъм гърба виждам нещо като кремави перденца, само че те може да са идващият пролетен сет на госпожата или месалчета, с които да забърсва остатъците от находящите се на назад във времето артикули. В тази инфлуенца да си инфлуенсър май не е единствено затрудняващо само че и занимателно.

Модна карантина и ножица за Джена!

Понякога ми се желае да им хапчета за състрадание. Така по-лесно ще следя извивките на българската мода и пропадането и на завоите на международните трендове. При Джена виждам нещо като модел на Шанел, единствено че с ресни. Дали Лагерфелд преди да си замине не е желал да сплоти французката мода с американската. Онази американска линия,която едвам минава през двойните малки врати на каубойските питейни заведения. Къде е шапката на Джена, къде е конят и, къде е гривата на коня и…А, види се- на главата и, с лек уклон към бюстието за което ми се желае да напиша къса студия от 777 страници. Тази Джена няма разказване, дами и господа. Облекло като нейното може да надмине по пояснение половината серии на Далас и Дързост и хубост. Та, да се върна на бюстието,  където с ластична мощност е пристегнато каквото Бог дал. Обинтованата „ земя ” може да бъде оповестена и за …обетована. Страстите попфолкски не стопират. Няма нито карантина за тях, нито ножица.

Софиянска и Рени в идентичен фешън сюжет

Ситуацията тук е – дръж едната, облечи другата. С доста състрадание и самообладание бих посъветвал Рени да избере и се спре на жанр, който да я разказва малко по-добронамерено. Тук като че ли чета критика на Чудомир за формите и цветовете и като че ли в задочния спор се включва проф. Иван Славов. За този вид глезени не предлагам дънки като определените от певицата, само че тъй като тя като птица е свободна, може да прелита над всевъзможни стилове. Сако и платненки може би е носил Джордж Майкъл, единствено не помня преди по време или откакто го заловиха в градските тоалетни. Косите на Рени въобще не подхождат на облеченото, там въобще и генерално би трябвало да бъде сложена тога, която да скри този необикновен резултат. В съседство, като съученичка на Рени, нещо като седянка на семки и плетка виждам Ива Софиянска, чиито дънки най-малко подхождат на глезените и. Шарките на блузата импонират изцяло на жанра в който се изявява събеседничката и, а прическата гони въпреки и не по цвят а по форма тази на певицата. Варелите върху които са седнали двете ненапълно са на място, тъй като са най-бързия метод облеклата им да се озоват на едно от местата, които им приляга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР